Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Festivalul Diversitatii in aprilie, la Liceul Teoretic National din Bucuresti

Filme despre copii cu identitati diferite, ateliere, expozitii si spectacole de teatru senzorial vor fi prezentate la Festivalul Diversitatii organizat in zilele de 9 si 10 aprilie, la Liceul Teoretic National din Bucuresti, informeaza un comunicat remis joi AGERPRES.
In cadrul evenimentului, la care sunt asteptati copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, vor fi proiectate filme despre copii de etnii si nationalitati diferite, copii si tineri cu dizabilitati, vor fi organizate ateliere de desen, pictura si modelaj, o expozitie de desene si picturi ale copiilor care au fost implicati anterior in proiect, o expozitie cu vanzare de produse realizate de organizatii neguvernamentale si va fi experimentat teatrul senzorial impreuna cu copii de la "Citit In" si tineri nevazatori. [...]
Categoria: Stiri educatie
Cuvinte cheie:
Adaugat in: Apr 1, 2016

Vizualizari: 509

Cele mai vizualizate articole din categorie
Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta
cuvant:
Autentificare
username:
Password:
Contact Us

Loading...