Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Mai multi parlamentari PSD propun ca absolventii care nu au luat bacalaureatul sa poata ...

Parlamentarii social-democrati Ecaterina Andronescu, Cristian Dumitrescu si Titus Corlatean propun intr-un proiect de lege ca absolventii care nu au luat bacalaureatul si care au terminat liceul cu cel putin nota 7 sa aiba "dreptul sa urmeze in universitati, in conditiile aprobate de senatele universitare, un an pregatitor" de facultate.
Propunerea legislativa semnata si de 42 de senatori PSD a fost depusa miercuri la Camera Deputatilor si vizeaza modificarea articolului 77, alineatul 1 din legea educatiei nationale1/2011. Actul normativ stipuleaza ca "absolventii invatamantului liceal cu diploma de absolvire si media de a absolvire cel putin nota 7 care nu au promovat examenul de bacalaureat, au dreptul sa urmeze in universitati, in conditiile aprobate de Senatele universitare, un an pregatitor, potrivit programelor de studii de licenta, organizate legal in universitate si programei de bacalaureat". [...]
Categoria: Stiri educatie
Cuvinte cheie:
Adaugat in: Oct 1, 2011

Vizualizari: 94

Cele mai vizualizate articole din categorie
Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta
cuvant:
Autentificare
username:
Password:
Contact Us

Loading...