Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
2500 burse sociale pentru studentele inscrise la masterat in cadrul universitatilor de stat ...


Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca ofera 2500 de burse sociale pentru studentele masterande aflate in situatii sociale defavorizate.
Scopul acestor burse este de a facilita accesul studentelor care provin din familii cu posibilitati materiale reduse la pregatire universitara, in cadrul studiilor de masterat.Bursele sociale se acorda studentelor masterande a caror familie nu realizeaza pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru de familiei mai mare de 1000 de lei , celor care sunt orfane de ambii parinti, care provin din casele de copii sau plasament familial, care nu realizeaza venituri, dar si studentelor bolnave, aflate in evidenta unitatilor medicale. Cuantumul total al bursei este de 3000 de lei, adica 333 de lei pe luna. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 8, 2011

Vizualizari: 444

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...