Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Conditii bune de studiu si cazare, la UVVG Arad


Rectorul Universitatii de Vest ''Vasile Goldis'' Arad, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, a declarat vineri ca nu exista probleme in ceea ce priveste locurile de cazare pentru studenti. Rectorul UVVG Arad a precizat ca universitatea dispune de trei camine studentesti cu 500 de locuri de cazare, in camere cu doua sau cu trei paturi, fiecare camera fiind dotata cu grup social propriu. De asemenea, UVVG dispune si de o cantina unde studentii pot lua masa.
''Avand insa in vedere ca solicitarile depasesc numarul de locuri, unii dintre studenti vor locui in caminele unor institutii scolare din invatamantul preuniversitar din municipiul Arad, astfel incat niciun student care a solicitat cazarea in camin nu va ramane pe dinafara. Iar altii, studenti provenind din familii mai 'cu dare de mana' prefera sa locuiasca in gazda, acolo unde conditiile de cazare sunt mai bune ca in camin, iar chiria nu este mare'', a spus acesta. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 4, 2011

Vizualizari: 1843

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...