Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Şcoala Francofona a Universitatii din Bucuresti organizeaza concurs de admitere


Şcoala Doctorala Francofona de Ştiinte Sociale a Universitatii din Bucuresti organizeaza concurs de admitere pentru anul universitar 2011-2012, competitia fiind deschisa tuturor doctoranzilor admisi in anul I in sesiunea din toamna 2011 (pe locuri bugetare sau cu taxa), la orice scoala doctorala a unei universitati din Romania, membra a Agentiei Universitare a Francofoniei.
Potrivit site-ului universitatii bucurestene, domeniile eligibile sunt Antropologie, Istorie, Sociologie, Ştiinte politice. Şcoala functioneaza pe baza sistemului creditelor transferabile, oferind un program de studii specific anului I de doctorat (cursuri, seminarii, tutorate, scoli de vara, etc.) organizat in colaborare cu profesori francezi si francofoni din universitatile partenere. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 6, 2011

Vizualizari: 488

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...