Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Colocviul de complexitate Danubius - eveniment premergator Cafenelei Complexitații


Universitatea "Danubius" din Galati gazduieste pe 14 noiembrie, de la ora 16.00, un alt eveniment inedit: Colocviul de Complexitate Danubius, eveniment organizat in parteneriat cu Centrul pentru Studii Complexe, Cercul Ştiintific Studentesc de Drept Public "Nicolae Titulescu" si Liga Studentilor Danubius.
Intr-o atmosfera relaxanta, nonformala, studentii si cadrele didactice ale Universitatii "Danubius" vor discuta, impreuna cu invitatii speciali ai acestui eveniment: Prof. univ. dr. Florin Munteanu - Presedinte al Centrului pentru Studii Complexe si Cotiso Hanganu, Director Executiv al Centrului pentru Studii Complexe, despre Paradigma complexitatii si tehnicile esentiale de gandire pentru colaborare, structurare, creativitate si gandire. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 14, 2014

Vizualizari: 606

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...