Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Consiliul National al Cercetarii Ştiintifice are o noua componenta si un nou regulament ...


Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a aprobat printr-un ordin componenta noului Consiliu National al Cercetarii Ştiintifice (CNCS), respectiv regulamentul de organizare si functionare al acestui organism consultativ al Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Ştiintifice (MENCS).
Potrivit unui comunicat de presa al MENCS, CNCS este format din 21 membri, inclusiv presedintele si cei doi vicepresedinti ai acestuia, numiti prin ordin al ministrului Educatiei pentru un mandat de patru ani. Presedinte al CNCS este Alexandru Babes de la Universitatea din Bucuresti iar vicepresedinti - Mirela Voiculescu de la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati si Cristian Litan de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 28, 2016

Vizualizari: 750

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...