Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Lupul


O tipa buna se duce la un hotel si cere o camera. Receptionerul ii explica cum ca e o delegatie in hotel, si ca nu mai au decat un singur loc, intr-o camera cu trei barbati. Ok, zice tipa, accept.
Intra in camera, barbatii deja se pregateau...Zice primul:"Hai sa facem un targ! Noi iti zicem o ghicitoare, daca ghicesti, te lasam in pace, deca nu, te f****. Tipa fiind de acord, incepe primul: Ce e  rosu, traieste in padure si mananca gaini? Se gandeste tipa, si zice: lupul! O f***. Vine al doilea: Ce e rosu, traieste in padure si mananca gaini? Lupul... si asta o f***. Al treilea la fel.
Dupa vreo 3 zile receptionerul disperat, intra in camera sa vada ce se intampla, si vede doi tipi intinsi pe paturi, si al treilea in genunchi in fata tipei zicand: zi vulpe! zi vulpe! ea: lupul

Categoria: Amuzament

Cuvinte cheie:

Adaugat in: May 8, 2012

Vizualizari: 579

Cele mai vizualizate articole din categorie
Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...