Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
"Pacientul critic - abordarea de urgența", in organizarea Universitatii de Vest ...


Universitatea de Vest "Vasile Goldiș", prin Departamentul de Medicina de Urgența din cadrul Facultații de Medicina Generala a Universitații, in colaborare cu Centrul Cultural Municipal și Spitalul Clinic Județean de Urgența Arad, organizeaza, in perioada 14-17 septembrie, in Campusul Universitar "Vasile Goldis" si la Unitatea de Primire Urgente, workshopul "PACIENTUL CRITIC - ABORDAREA DE URGENȚA", eveniment care reunește 100 de participanți, printre care studenți, medici rezidenți și medici de familie, in scopul insușirii unor tehnici de resuscitare și de abordare a situațiilor de urgența.
La deschiderea oficiala a evenimentului au participat prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universitații de Vest "Vasile Goldiș", prof. univ. dr. Anca Hermenean, prorector, conf. univ. dr. Daniela Motoc, medic primar de medicina de urgența, șef lucrari Monica Puticiu, medic șef UPU Arad, șef lucrari Radu Jipa, , studenți, rezidenți și medici de familie. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Sep 15, 2016

Vizualizari: 461

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...