Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Prof. Dr. Rolf Hempelmann - The German Schulerlabor - UAIC 2013


Prin amabilitatea dlui profesor Hempelmann va putem transmite prezentarea domniei sale The German „Schülerlabor“ – a SEMTeducational innovation tinuta in data de 1 Octombrie 2013 in Sala Ferdinand a Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi. Va reamintim ca prelegea se referea la demersurile Asociatiei LERNOT LABOR (300 de laboratoare pentru elevi din preuniversitar  care functioneaza in universitatile, institutele si companiile germane).

Speram ca pentru cei care din motive de program academic nu au putut participa la prelegere, dar si-ar fi dorit, va fi o provocare lectura prezentarii. Inregistrarea video a conferintei poate fi vizionata la adresa: http://www.faculty.ro/prof-dr-rolf-hempelmann-the-german-schulerlabor-uaic-2013_l39_p3.html

Download link: Prof. Dr. Rolf Hempelmann - The German Schulerlabor - UAIC 2013

Categoria: Articole fizica

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 8, 2013

Vizualizari: 1564

Cele mai vizualizate articole din categorie
Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...