Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Prof. dr. Cristina Ciumas si-a anuntat candidatura la functia de rector al UBB Cluj-Napoca


Prorectorul Universitatii "Babes-Babes" (UBB) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Cristina Ciumas, specialist in finante, si-a anuntat, luni, candidatura pentru functia de rector al institutiei clujene de invatamant superior, care va deveni vacanta in 2012, odata cu expirarea mandatului profesorului Andrei Marga.
"Imi anunt candidatura la functia de rector al Universitatii Babes-Bolyai pentru mandatul 2012 - 2016", precizeaza prof. dr. Cristina Ciumas, intr-un comunicat transmis luni, in care isi argumenteaza, totodata, decizia de a prelua conducerea celei mai bine cotate universitati a tarii la nivel international in acest moment, printre care experienta acumulata in cei patru ani ca lider al Departamentului de Finante, in colectivul academic care conduce institutia. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 16, 2011

Vizualizari: 869

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...