Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Un proiect european incearca sa revigoreze partea practica a invatamantului romanesc


Un proiect care incearca nu doar sa-i puna pe elevi si studenti la treaba ci si sa-i faca constienti de importanta practici in cadrul procesului de invatamant. Boala teoretizarilor din invatamantul romanesc, in detrimentul practicii, sau superficialitatea in efectuarea stagiilor de practica, fie ca e vorba de sistemul preuniversitar sau universitar, are ca rezultat imediat dificultatea integrarii absolventilor pe piata muncii.
Pornind de la acest dat, proiectul european "Practica sa inveti, invata sa practici" a lansat un concurs pentru elevi si studenti "Cel mai bun elev/student practicant" cu scopul declarat de a-i determina pe elevi si studenti sa acorde o mai mare importanta laturii practice din cadrul procesului lor educativ. "Este singurul proiect de constientizare si practica aplicat in invatamantul romanesc" - puncta dr. Melania Vergu, managerul de proiect, prezenta la Arad la premierea castigatorilor. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Jul 6, 2011

Vizualizari: 778

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...