Seminarul de gatit al studentilor de la Universitatea de Ştinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi si-a desemnat Master chef-ul in persoana lui Florin Sadovei , student al Facultatii de Agricultura. Din toate cele 14 de feluri de mancare gatite in cadrul competitiei studentesti, "medalionul de pui in sos gorgonzola si cartofi dulci in sos de soia si brocoli" a convins membrii juriului ca merita premiul cel mare, premiu ce a constat intr-un cuptor electric.
"Muschiulet de porc cu ciupercute cherry si sos de portocale", "somon in crusta de alune de padure pe pat de rucola" si "somon pe pat de legume dulce-acrisoare" sunt doar caeva din delicatesele gatite de studenti in bucatariile Caminului A3. [...]
Categoria: Stiri educatie
Cuvinte cheie:
Adaugat in: Apr 10, 2013
Vizualizari: 430
Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.