Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Bursele TELEKOM: înscrieri în desfășurare


Bursele TelekomCompania TELEKOM Romania se implică în educarea tinerei generaţii prin programul Bursele TELEKOM, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi. Bursele Telekom continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent 75 de burse către studenţi.

Programul Bursele TELEKOM oferă 10 burse de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor din anul I, absolvenţi ai clasei a XII-a din anul în curs sau din 2013, care au fost admişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoria “fără plată”, la zi, indiferent de profil. Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui dosar de înscriere până la data de 28 noiembrie 2014 către Telekom Romania, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 8-9 decembrie 2014, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse. Cuantumul unei burse este de 900 lei pe lună, plătibili lunar pe durata  anului universitar (9 luni), pe parcursul anilor de facultate.

Mai multe informații despre condiţiile de aplicare puteţi găsi pe site-ul concursului.

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 11, 2014

Vizualizari: 1373

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...