Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Targul International Gaudeamus Carte de Invatatura 2014, intre 19 - 23 noiembrie, la ...


Cea de-a XXI-a editie a Targului International Gaudeamus Carte de Invatatura 2014 va avea loc in perioada 19 - 23 noiembrie in Pavilionul Central (A) al Complexului Expozitional Romexpo, informeaza Radio Romania. Deschiderea oficiala a editiei acestui eveniment, initiat si organizat de Radio Romania, prin Centrul Cultural Media Radio Romania, va avea loc miercuri, 19 noiembrie, la ora 12,00.
Şi in acest an, Gaudeamus isi va intampina vizitatorii cu un maraton de evenimente editoriale si profesionale - aproape 750, numar record in istoria targului - propuse de catre organizator, invitati speciali si de catre cei peste 300 de expozanti. Invitatul de onoare al editiei 2014 este Federatia Rusa. Programul invitatului de onoare cuprinde peste 30 de evenimente organizate in incinta targului si in alte spatii din Bucuresti. 17 oaspeti din Rusia - scriitori, critici literari, editori, jurnalisti si muzicieni, nume bine cunoscute in peisajul cultural contemporan rusesc vor sustine lansari si prezentari de carte, sesiuni de autografe, dezbateri si momente artistice. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 12, 2014

Vizualizari: 696

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...