Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Conferință: “Secretul angajării: despre curaj și atitudine”


lucian_matu

Lucian Mâţu, Director Zonal Retail BCR Iaşi

Marți, 18 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, în Sala R502 (Corp R, et.5), va avea loc conferința: “Secretul angajării: despre curaj și atitudine”, susținută de Lucian Mâțu, Director Zonal Retail al Băncii Comerciale Române Iași.

Evenimentul se adresează studenților și masteranzilor înscriși la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi care fac parte din grupul ţintă al proiectului “Studenţii de azi, profesioniştii de mâine”.

Despre speaker:

Lucian Mâțu este în prezent Director Zonal Retail pentru zona de Nord – Est a BCR și coordonează activitatea unei echipe de 300 de salariați. În ultimii nouă ani, deține o funcție de management în organigrama companiei și are o vechime de 13 ani în sistemul bancar românesc. Înainte de a fi manager, Lucian Mâțu a acumulat experiență în funcții precum cea de Director Comercial al BRD, filialele Focșani, Brașov, dar și Piatra-Neamț, cât și în urma unui stagiu realizat în Centrala Băncii Comerciale Române.

Prima provocare în carieră a primit-o la vârsta de 26 de ani, când a fost în situaţia de a conduce pentru prima oară o echipă de angajați. Cariera a reprezentat mereu un obiectiv, astfel încât, în ultimii 10 ani Lucian Mâțu a locuit în cinci orașe diferite, unde a condus echipe de peste 40 de oameni.

Puteţi şi voi participa GRATUIT în proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” pentru a face de pe acum primii pași în angajare.

 

reclama sapm

Proiectul vă oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul vostru de studiu și de a-i întâlni pe cei care te vor angaja după absolvire. De asemenea, consilieri profesionişti vă vor ajuta să îți descoperi punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și nu în ultimul rând, veţi lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top. În plus, înscriindu-vă și participând la toate activitățile proiectului, primiţi 500 de lei drept subvenție din partea Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Înscrieţi-vă în proiect pe www.cariera.uvt.ro.

Există în continuare locuri disponibile pentru studenţii din anul I şi II de la studii de licenţă, respectiv anul I de master de la facultăţile de: Biologie, Chimie și Litere.

Despre proiect:

Proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine” își propune să crească oportunitățile de acces pe piața muncii pentru 5.000 de persoane, din grupul țintă de 1.650.000 de persoane propus pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane în perioada de programare 2007-2013. Proiectul este finanțat prin POSDRU, Axa Prioritară 2, Domeniul Major de Intervenție 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”.

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 13, 2014

Vizualizari: 726

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...