Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Debut de an scolar in 9 scoli din 9 judete cu investitii de 650. ...


Conditii de studiu imbunatatite pentru noua unitati de invatamant din tot atatea judete judete ale tarii, dar si o reducere a consumului de ene rgie electrica se inregistreaza in debut de an scolar ca urmare a investitie i unei companii cu capital german ce activeaza in Romania, in va loare de 650.000 de euro, in sisteme de iluminat performante.
"Iluminarea corespunzatoare a salilor de clasa este deosebit de importanta in buna desfasurare a activitatilor instructiv-educative si, de aceea, si in acest an compania noastra a venit in sprijinul comunitatilor in care este prezenta si a continuat pro iectul 'Energie in scolile copilariei', proiect dedicat imbunatatirii conditiilor de studiu", a declarat luni pentru Agerpres Sorin Munteanu, purtator de cuvant al respectivei firme. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Sep 14, 2016

Vizualizari: 476

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...