Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Mircea Dumitru: "Este foarte greu sa faci o scoala personalizata"


Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca este foarte greu sa se creeze o scoala personalizata in Romania, dar si-a manifestat speranta ca in viitor sa se realizeze acest lucru, intrucat o astfel de unitate de invatamant ar putea sa ii formeze pe dascali pentru a se apropia foarte mult de nevoile fiecarui elev si student in parte.
"Cred ca, in momentul de fata, daca as putea sa spun in cateva cuvinte ce as reprosa, nu scolii romanesti, este o chestiune mai generala, se intampla in foarte multe sisteme de educatie, este faptul ca de foarte multe ori uniformizeaza si pune lucrurile intr-un fel de sapa. Este foarte greu sa faci o scoala personalizata, dar cred ca asta este o misiune inalta pentru cei care sunt in domeniul stiintelor educatiei mai ales si avem speranta si un optimism rezonabil ca, in viitorul nu foarte indepartat, vom fi capabili in Romania sa dezvoltam o astfel de scoala care sa ii formeze, sa ii educe pe viitorii educatori in asa fel incat acestia sa se apropie foarte mult de nevoile fiecarui elev, fiecarui student in parte", a afirmat Dumitru, in cadrul unei conferinte desfasurate la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 28, 2016

Vizualizari: 1188

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...