Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Peste 2400 de elevi au vizitat Targul Educatiei Universitare - Editia a XIV-a, organizat de ...


Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad, in colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judetului Arad si al Asociatiei Absolventilor Universitatii de Vest "Vasile Goldis" - ALUMNI, au organizat, in zilele de 11 si 12 noiembrie, in modernul Campus Universitar "Vasile Goldis", cea de-a XIV-a editie a TARGULUI EDUCAŢIEI UNIVERSITARE, ampla actiune de orientare scolara si vocationala, de promovare a ofertei educationale a Universitatii de Vest "Vasile Goldis", unde au participat peste 2400 de elevi din liceele aradene.
La inaugurare au participat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul Universitatii de Vest "Vasile Goldis", prof. Mariana Cismasiu, inspector scolar de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judetean, Levente Horvath, subprefect al judetului Arad, absolventi ai Universitatii de Vest "Vasile Goldis" - ALUMNI, dintre care ii amintim pe deputatul Iustin Cionca (absolvent al Facultatii de Ştiinte Juridice), presedinte de onoare al Asociatiei Absolventilor Universitatii de Vest "Vasile Goldis" - ALUMNI si Lucia Seculici (absolventa a Facultatii de Ştiinte Economice), Branch Manager COLDWELL BANKER si presedinte PROPLAN INVESTMENTS, o delegatie a Universitatii din Enna (Sicilia - Italia), condusa de presedintele Universitatii, directori de scoli, manageri de firme, elevi, parinti, decani, cadre didactice, studenti, masteranzi, doctoranzi si postdoctoranzi. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 16, 2011

Vizualizari: 768

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...