Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Prefectul si primarul din Tg. Mures propun unirea celor trei universitati de stat din oras


Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, si prefectul Marius Pascan au avansat, marti, ideea unirii universitatilor de Medicina si Farmacie, de Arta si "Petru Maior" intr-una singura - Universitatea Targu Mures.
"Avem obligatia sa pastram ceea ce am avut si sa dezvoltam ca un centru al elitelor atat in plan universitar cat si cultural. Faptul ca putem fi o universitate puternica, metropolitana, multiculturala este un lucru de care va trebui sa tina cont toata lumea si sa fie nivelul de unicitate pe care il oferim. Chiar daca ar fi sa aduc bani de acasa - adica implicari ale Primariei si Consiliului Judetean - in a sustine Universitatea Targu Mures, trebuie sa o facem fara niciun fel de echivoc", a declarat Dorin Florea, dupa ce s-a intalnit cu rectorii celor trei universitati de stat din Targu Mures. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 6, 2011

Vizualizari: 392

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...