Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Apeluri deschise la Bursa Tânărului Cercetători


A fost lansată competiția dedicată Bursei Tânărului Cercetător care are ca scop susținerea absolvenților de liceu promoția 2014, cu rezultate excelente obținute în ultimii 2 ani la olimpiade internaționale sau în competiții internaționale/globale de inovare (premii I, II, III/ medalii de aur, argint, bronz sau alte forme de premiere echivalente), înmatriculați într-o universitate din România, în anul universitar 2014/2015.

Prin finanțarea acestor burse se dorește stimularea tinerilor performanți pentru efectuarea în țară a studiilor universitare și integrarea acestora în grupuri de cercetare performanțe din universități sau din laboratoare de cercetare, de drept public din România.

Competiția este organizată în cadrul Programului Resurse Umane al Planului Național de Cercetare-Dezvoltare-Inovare ÎI (PNCDI II).

Criteriile de eligibilitate, bugetul și calendarul competițional sunt prezentate detaliat în pachetul de informații disponibil la: http://uefiscdi.gov.ro/articole/3837/Bursă-Tânărului-Cercetător–Competiție-2014.html.

Termen de aplicare: 21.11.2014, 24:00

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 12, 2014

Vizualizari: 587

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...