Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Doua noi institute de cercetare in programul de dezvoltare al USAMV Cluj-Napoca


Universitatea de Ştiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) din Cluj-Napoca preconizeaza sa deschida doua institute de cercetare, unul in domeniul horticol, finantat integral din fonduri europene cu suma de 60 milioane de lei, si un altul cu profil veterinar, in colaborare cu Agentia de Dezvoltare Nord-Vest, pentru care s-au primit deja aprobarile si banii pentru proiectare.
Rectorul USAMV, prof. univ. dr Doru Pamfil, a anuntat cele doua proiecte, luni, la ceremonia de deschidere a noului an universitar, la care au participat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, reprezentanti ai mediului academic si ai autoritatilor locale si sute de studenti. Totodata, profesorul Doru Pamfil a anuntat ca USAMV urmeaza sa deschida la Viterbo (Italia) un nou institut de studii agricole superioare romano - italian, cu sustinere financiara din fonduri europene. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 5, 2011

Vizualizari: 450

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...