Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Forța de munca, sincronizata cu zona universitara


Corelarea forței de munca cu zona universitara este esențiala pentru dezvoltarea și armonizarea ambelor sectoare, in opinia lui Alexandru Timiș, Public Affairs Manager, Asociația Patronala a Industriei de Software și Servicii (ANIS).
In discursul sau din cadrul Galei Edumanager.ro, Timiș a aratat ca educația poate deveni o bariera in dezvoltarea industriei high-tech. "Momentan, sectorul high-tech reprezinta peste 6% din PIB, iar tendința este in creștere. Din pacate, una dintre principalele piedici o constituie deficitul de talente. Cei aproximativ 7.000 de absolvenți/an nu acopera cererea pieței, care s-ar situa undeva intre 12.000 și 14.000 de angajati. De ce ne afecteaza pe toți? Pentru ca sectorul high-tech are efect la nivelul intregii econonii", a mai spus repezentantul ANIS. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 28, 2016

Vizualizari: 1046

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...