Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Protocol de colaborare romano-italian intre institutii de invatamant superior


Un protocol de colaborare romano-italian a fost semnat, vineri, la Cluj-Napoca, intre reprezentanti ai institutiilor de invatamant superior din municipiu si din mari centre italiene. Universitatile Tehnica, de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", de Ştiinte Agricole si Medicina Veterinara, "Dimitrie Cantemir" si "Bogdan Voda" vor colabora, in baza acestui acord, pe termen lung, cu Universitatile "Camerino", "Sassari" si "Marche" din Italia.
Initiativa acestui parteneriat apartine Grupului de prietenie interparlamentara romano-italian, condus de senatorul PSD de Maramures Marius Sorin Bota si de deputatul italian Guido Melis. Senatorul Marius Sorin Bota a declarat, cu acest prilej, ca "aceste acorduri bilaterale vor contribui semnificativ la dezvoltarea colaborarii institutionale, la perfectionarea cadrelor universitare, iar studentii romani vor putea beneficia de burse in Italia, iar italienii in Romania". [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 15, 2011

Vizualizari: 761

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...