Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
ANOSR: "Universitatile nu sunt pregatite pentru a indeplini misiunea europeana in ...


Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) considera ca universitatile sunt inca nepregatite pentru a indeplini misiunea europeana pe care si-a asumat-o Romania in ceea ce priveste invatamantul superior.
Potrivit unui comunicat de presa al organizatiei studentesti remis luni, in Romania "inca se resimt" efectele "inechitatii" sistemului educational prin existenta barierelor de natura economica si sociala. "Educatia ajunge astfel dintr-un drept garantat prin Constitutie intr-o promisiune iluzorie blocata de obligatii financiare greu sau imposibil de acoperit", sustin studentii, care sunt de parere ca Romania trebuie sa inceapa sa investeasca "urgent si responsabil in educatie", intrucat accesul la educatie in Romania este "extrem de scazut". [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 5, 2011

Vizualizari: 436

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...