Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Ecaterina Andronescu: "S-a inteles gresit, initiativa nu ii transforma pe ...


Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, la Senat, ca a fost gresit inteleasa initiativa legislativa care-i vizeaza pe cei 100.000 de tineri care au terminat liceul dar care nu au promovat examenul de bacalaureat, si ca nu se urmareste ca acestia sa devina studenti.
"Poate eu nu am stiut sa comunic suficient de mult si suficient de clar aceasta initiativa, s-a inteles gresit. Ea nu ii transforma pe acesti absolventi de liceu in studenti in nici una dintre formule, insa le da sanse sa se integreze undeva intr-o forma de pregatire sau pe piata muncii pentru ca fara aceasta integrare ei, dupa parerea mea, pot usor sa derapeze spre etnobotanice sau spre altele asemenea. Eu nu cred ca societatea isi permite sa nu fie solidara cu 100.000 de tineri", a spus Ecaterina Andronescu. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 5, 2011

Vizualizari: 445

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...