Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Noul an de studii de la UBB - axat pe strategia includerii institutiei in topul 500 Shanghai


Noul an de studii de la Universitatea Babes-Bolyai (UBB) a fost deschis, sambata, in cadrul unei ceremonii, rectorul institutiei clujene de invatamant superior, prof. univ. dr. Andrei Marga, evidentiind, in discursul rostit cu acest prilej, pasii pe care UBB ii va urma pentru a fi inclusa, in 2012, pe lista primelor 500 de universitati din lume.
"Asa cum s-a anuntat de catre Universitatea 'Jiao Tong' din Shanghai (China), Universitatea Babes-Bolyai a fost luata in calcul, in 2011, pentru intrarea in lista primelor 500 de universitati din lume. (...) Consider ca Universitatea Babes-Bolyai are de intreprins imediat cateva masuri esentiale si de inlaturat neajunsuri care sunt in toata tara, prin actiuni ce trebuie sa atinga patru planuri luate in considerare in ierarhizarile internationale de universitati: cercetarea stiintifica, predarea si invatarea, relatia universitatii cu mediul extern si capacitatea institutionala", a spus rectorul Andrei Marga. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 4, 2011

Vizualizari: 499

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...