Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Inceput de nou an de invatamant la Universitatea 'Aurel Vlaicu' Arad


Peste 16.000 de studenti, din care aproape 2.000 in anul I, au inceput sambata cursurile in anul de invatamant 2010-2011, la Universitatea 'Aurel Vlaicu' (UAV) din Arad. La festivitatea de deschidere au participat Catalin Baba, secretar de stat in cadrul MECTS, Laurentiu Calin Bibart, prefectul judetului, Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad, Gheorghe Falca, primarul Aradului, alaturi de cadre didactice ale UAV, studenti si parinti.
Rectorul UAV, prof. univ. dr. Lizica Mihut, i-a inmanat lui Catalin Baba, din partea Senatului universitatii, in semn de inalta pretuire, Placheta de aur 'Aurel Vlaicu'. "Este o onoare pentru mine sa particip la deschiderea noului an scolar la aceasta universitate aradeana, mai ales ca intr-o zi de sambata a reusit sa se mobilizeze si sa organizeze o festivitate de asemenea amploare. Apreciez realizarile acestei universitati, o universitate tanara de perspectiva, cu o infrastructura de invidiat si un corp profesoral bine pregatit, din partea careia toata lumea asteapta ca ea sa confirme", a spus Catalin Baba. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Oct 4, 2011

Vizualizari: 651

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...