Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
Reclama
Ministrul de Externe aduce Strategia Dunarii in centrul prioritatilor didactice ale ...


Teodor Baconschi, Ministrul de Externe al Romaniei, a participat pe 11 noiembrie la lucrarile Sesiunii Plenare a conferintei Internationale Impactul politicilor fiscale asupra sectorului IMM in contextul dezvoltarii durabile", eveniment care face parte din cadrul activitatilor proiectului de cercetare Studii de competitivitate ale intreprinderilor mici si mijlocii in perspectiva dezvoltarii durabile locale si regionale prin politici economico-financiare" (STUD_COMP_IMM), proiect implementat de catre Universitatea "Danubius" din Galati.
Teodor Baconschi a adus in centrul dezbaterilor proiectul Strategia Dunarii aprobat anul trecut de catre Comisia Europeana, proiect care reprezinta efortul concentrat de elaborare al statelor riverane, care, alaturi de Comisia Europeana, au analizat si au evaluat nevoile reale ale regiunii Dunarii si au propus un document agreat, atat la nivel politic, cat si tehnic. Asadar, Strategia Dunarii este un proiect al Uniunii Europene la care sunt invitate sa participe si statele terte riverane. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Nov 15, 2011

Vizualizari: 751

Articole similare
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Autentificare

username:

Password:

Contact Us

Loading...